Hinnat ja tuooteiden massa muutokset

Home » Topics » International Communities » Finland » Hinnat ja tuooteiden massa muutokset
Hinnat ja tuooteiden massa muutokset2018-03-16T15:13:57+00:00
 • Author
  Posts
 • Kimmo.torronen@kotilammas.fikimmo.torronen@kotilammas.fi
  Post count: 2

  Miksi Verkkokauppaan ei päivity uusi hinta, vaikka sen muuttaa jälkikäteen toiseksi??
  Missä voin tehdä tuotteille muutoksia esim. ryhmänä helpommin kuin selaamalla yksiitäin läpi? Täyys saada muutettu esim. kaikille tuotteillejälkitilaus maksimi.

 • Tulimakitulimaki
  Keymaster
  Post count: 113

  Hei!
  Tarkista että tuotteella ei ole asiakasryhmäkohtaisia hintoja mitkä ylikirjoittaisi tuon päivitetyn hinnan. Tämä tapahtuu yksittäisen tuotteen hallinnasta.
  Tällä hetkellä tuotteita ei voi päivittää bulkkina. Päivitämme kaupan ominaisuuksia jatkuvasti ja myös tämä ominaisuus tullaan lisämään mahdollissimman pian.

 • Kimmo.torronen@kotilammas.fikimmo.torronen@kotilammas.fi
  Post count: 2

  Hintaa ei voi muuttaa, jos esim. tallennat uuden tuotteen kopiona toisesta tuotteesta. Silloin jää sen tuotteen hinta voimaan mistä on tehty kopio.
  Onko tulossa tuotevariaatio ominaisuutta jossakin välissä? Keventäisi kaupan toimintaa, kun ei ole esim. väri variaatiot omina tuotteina.
  Onko joskus mahdollista saada karuselliin, esim. valittua helposti voimassa olevia katalogikampanjoita, ettei tarvitsisi yksittäin lisätä tuotteita siihen. Ja mahdollisesti ale prossa tai ovh hinta ja alennettu hinta näkyisi myös karusellissa olevissa tuotekuvissa. Karuselli ei oiken aja asiaa, jos siinä ei muuta ole kuin tuotekuvat.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Verkkokauppaan olisi hyvä pystyä määrittelemään montako tuotetta näkyy/ sivu tai edes oletuksena näkyisi enemmän kuin tällähetkellä esim. väh. 27kpl tuotetta 9kpl sijasta

Reply To: Hinnat ja tuooteiden massa muutokset
Your information: